fredag 11 mars 2016

Pip pip

Markslöjds lampa Nomad i svart och guld vill vi ha. Tyvärr är det lite oklart om den verkligen är svart eller om den är grå. Är den grå funkar den inte. Maken trodde fram till nu att den var svart och gul!?! Hur trodde han att det skulle bli? Nomad hos Chilli bästa pris
Nu letar vi detaljer här hemma. Det gäller brevlådor, dörrklockor och utebelysning.

Sista touchen ska sättas nu. Detaljerna. Om cirka tre veckor ska vi flytta in men allt hänger inte på oss dessvärre. Det ska besiktigas och kontrolleras innan. Efter inflytt ska radonhalt mätas och så ska en öppen spis installeras och godkännas av en sotare.

Ända in i det sista ska saker krångla. Staketet som ena grannen skulle sätta upp hamnar nu på VÅR sida om gränsen, det är grönt och snett. Jag är inte helnöjd sammanfattningsvis. Ännu mindre nöjd blev jag när maken berättade att de nu också lagt sina jättestora staket i metall ÖVER vårt ris som vi skulle ta hand om i helgen. Jag fattar mig allvarligt talat inte på människor som inte fattar detta med mitt och ditt, vår sida och din sida. Om jag skulle behöva göra något med min tomt som krävde att jag lade allt byggmaterial på grannans tomt skulle jag till att börja med fråga om lov och informera. Inte dumpa saker rakt på deras syrenhäck. Eller vad tycker ni? Är det så jäkla svårt att förstå att detta föder osämja?

Maken skickade sms att vi behöver arbeta där de bestämt att dumpa sina saker....inget svar än. 

Nu är fredagskvällen här, vi har googlat lampor, beställt en brevlåda med text och mailat en designer om en supercool dörrklocka, hoppas hon svarar!

Ha en skön helg!!!
Jag gjorde ett blocketfynd tidigare, de (två retrofåtöljer) ska kläs i zebratyg! Det blir hur häftigt som helst tror jag!

Den här gillade jag men inte maken. Om inte fågeln finns blir det denna! Finns hos  Sekelskifte

Men hur kul är inte denna? Kommer bli så fint i vår ljusa och luftiga hall!

Vill ni se dagsfärska bilder på bygget följ mig på Instagram, där heter jag @egethushalle


1 kommentar: