fredag 1 februari 2019

Nygammalt, tack och lov ingen neon!
Jag ville verkligen INTE ha överskåp men jag har nu efter snart tre år i huset insett att med min familj funkar inte ett kök utan det, det blir ingen ordning. Nisseby har ju byggt det efter våra önskemål och ny kanske de ska få göra överskåp. Men så såg jag fina från Ballingslöv idag och började tänka lite annorlunda. Kanske man ska gå på den linjen och köra GULD-knoppar....och en färg? Vi får se hur det blir men det var ett fantastiskt fint kök iallafall! Här mitt eget så som det var tänkt att det ska se ut VARJE DAG! De öppna hyllorna fyller inte riktigt sin funktion, de blir nedfettade och det samlas skräp. Jag behöver luckor hur ogärna jag än medger detta.   

 Köket, där lever jag mitt hemmaliv. Jag jobbar (dvs skriver), pluggar och är husmor. Sällan ensam och om jag är ensam så i sällskap av P1. Idag såg jag inspirerande bilder från Ballingslöv och jag ska visa maken och vi ska förhoppningsvis komma överens om hur det ska se ut här hemma framöver. Han ville ha överskåp från början, jag får krypa till korset. Nåväl, om jag promt måste så ska det bli något EXTRA och här ska ni få se på något alldeles extra!Liknar ju vårt lite och jag gillar öppna hyllor, halva höjden skulle kanske passa här? Men då i en färg, vit förslagsvis. Ballingslöv gör köket.

Det här köket tilltalade mig extra mycket. det gav en lugn och lite gammaldags känsla. Färgen känns som ett franskt lantkök lite. Den vita marmorn är klassisk och tidlös, upphottad med sexkantiga plattor på väggen och GULD! Jag har ju också guld här hemma som accent. Trött på mina tidigare vita och högvitblanka kök gick vi lite all in. Och sen bjuder ju vår takhöjd på mycket utrymme att leka med. kanske vi kan ha en rad av det understa låga skåpen här utan att det krockar för mycket? Älskar de runda guldknopparna.Men hur sött? Men när skulle jag använda den....det är frågor jag numera ställer mig allt mer ofta.


Den här flytten ut på en ö ger mig sådan tillfredställelse, nästan varje dag får jag se vatten, dimma över is eller vatten är en extra bonus. Idag med soldis.

Loppisfynd på Röda Korset, tre för 30kr. Att ha ringar i när man diskar.....?


Vippor, PRECIS vad jag behöver, jag ÄLSKAR DEM! Och det ljusrosa, alltid, alltid är rosa i den nyansen bra. Så fina textilier också. det fanns rosa handdukar med en stor tunn gråaktig ruta. Men...jag har handdukar så det räcker ett helt liv, och blir över. Jag skola icke sukta efter mer handdukar, men en vippa snälla????

Behind the scenes....

Just nu ser det likadant ut i min farbrors lägenhet. Mäklarfirman var där idag och fotade. Ett rum innehåller nu allt det som inte ska finnas med på visningen. Tur man har en stark bror med släp.
LIte wild and crazy med nya Hysteria-strumpor från Happy socks, på REA nu!


Ibland måste man stanna upp och lukta på blommorna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar